vineri, noiembrie 02, 2007

Juriul BBD '07

Juriul este format din sapte cunoscuti oameni in graphic design-ul local si de asemenea, destul de bine familiarizati cu blogging-ul:
Iulian Avasiloaia: "Sunt student in anul IV la Facultatea de Arte Plastice si Design, Iasi, sectia Graphic Design. La sfarsitul anului I m-am angajat Graphic Designer la o agentie full-service din Iasi, la sfarsitul anului III am trecut pe freelancing si am dat drumul oficial la Primer - studio de design specializat pe identitate vizuala. Portofoliul Primer contine clienti mici si mari, locali si nationali."

Radu Ceuca: "Am 21 de ani, sunt student in anul III la Facultatea de Arte Timisoara, sectia Design Multimedia. Lucrez la X3Studios ca si graphic designer. Am o experienta de 3+ ani in domeniu web in care am lucrat pe tot felul de proiecte, de la site-uri pentru industria de entertainment din US pana la educationale, e-commerce, IT, lifestyle, aplicatii web2.0. Pe langa astea, am cel mai "al dracu" blog pe vizual de la noi :)"

Mihai Dragan: "Sunt directorul de creatie al agentiei interactive MB Dragan. Am peste 5 ani de experienta online pe care i-am petrecut in doua agentii interactive si o companie de software. Am absolvit facultatea de Relatii Economice Internationale (ASE), fiind licentiat in Marketing pe Internet."

Eugen Erhan: "In prezent sunt designer la Brandient si tin un curs de grafica digitala la Universitatea de Arte. Am lucrat in publicitate 6 ani. (2001-2007). Proiecte personale: Fredo&Pidjin (comics), MitoMania (comics), Iluzii Optice (animatie 3d, cel mai popular film romanesc de pe youtube, also multiple award winning si inclus pe DVD-ul Church of Tiamat). Am terminat Facultatea de Design, Univ. de Arte Buc. (+master)".

Ciprian Gavriliu: "Creative director si fondator PlayTheBalls, agentie de design interactiv si marketing online, orientata exclusiv pe rezultate. Ce am facut pe scurt in ultimii patru ani: Sectia Design, Universitatea G. Enescu Iasi, coordonator al departamentului de PR din cadrul unui ONG studentesc, 3 joburi, mult freelancing, mult studiu si am reusit sa imi fac debutul in antreprenoriat cu PlayTheBalls."

Lucian Marin: "Freelance designer si consultant vizual pentru clienti locali si externi, prestez servicii de identitate, web design, design editorial. Pasionat de cultura vizuala si calatorii, colectionez timbre si imagini la intamplare in cautarea compozitiei perfecte :)".

Cristian Vasile: "Castig bani din site-uri, branding, consultanta web etc, vezi www.igu.ro (din pacate n-am mai update-at de cam multa vreme), ma joc cu www.feeder.ro si www.latrecut.ro".

Etichete: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire