vineri, noiembrie 02, 2007

Regulament BBD '07

Un prim gand a fost sa nu impunem reguli foarte multe, ba chiar deloc, daca s-ar putea, insa lipsa unor norme ar face grea jurizarea. De aceea, venim cu urmatoarele precizari.

Sectiuni
"Best Blog Design" include 2 sectiuni: teme originale si teme adaptate.

Se considera tema originala acea tema creata de la 0 dupa o idee proprie* . Se considera tema adaptata acea tema derivata (in orice fel) dintr-un layout deja existent.

* In cazul in care tema originala a fost realizata de alta persoana si nu de posesorul blogului, este necesara mentionarea numelui autorului (eventual adresa web sau blog).

Inscrierea
Pentru a intra in competitie, potentialii participanti trebuie sa trimita link-ul blog-ului inscris pe adresa bestblogdesign [@] gmail [.] com . In cazul in care se aplica pentru sectiunea teme adaptate, este necesara mentionarea sursei temei prin furnizarea link-ului catre original. De asemenea, este necesar ca participantii sa isi declare numele real si sa ofere o adresa de e-mail valida. Numele va fi facut public, adresa, fireste, nu.

Nu exista o limita de teme inscrise per participant. Insa vom fi atenti sa nu se strecoare propuneri fara substanta grafica si de continut, motiv pentru care ne rezervam dreptul de a nu include si de a exclude in orice moment propunerile primite. Pot fi inscrise insa teme noi, create special pentru BBD '07.

Data limita pentru inscriere este 20 noiembrie 2007, ora 00.00.

Afisarea propunerilor
Toate propunerile acceptate vor fi afisate in ordine invers cronologica pe blogul: best-blog-design.blogspot.com in cel mult 24 de h de la primirea mailului de inscriere.

Fiecare propunere va constitui subiectul unui post pe blog.

Castigatorii
Pe fiecare sectiune vor fi anuntati 3 castigatori (Locul I, II si III). Anuntul va fi facut pe acest blog pe data de 25 noiembrie.

Comentarii
Comentariile pentru fiecare post/ inscriere vor fi mereu deschise fara moderare. Incurajam feedback-urile constructive, dar vom elimina orice atac sau exprimari care contavin bunului simt.

Drepturi rezervate
Ne rezervam dreptul de a nu posta pe blog si de a elimina lucrarile care contravin celor mentionate mai sus, fara o notificare in prealabil a celor in cauza.

Etichete:

1 comentarii:

Blogger Unknown a spus...

Pot să ştiu dacă se poate intra şi cu teme portate către wordpress? Eu am luat un layout care mi-a plăcut şi l-am adaptat pentru wordpress, cu mici modificări.

4:57 a.m.  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire